Private Label

Vi hos Socco A/S tilbyder at producere private label produkter til industri og forhandler. Vi tilbyder en stor del af vores produktsortiment som private label, alt fra aerosoler, sæber, cremer til papir og smøremidler. Vi ser ingen begrænsninger og vi hjælper gerne med at designe netop jeres private label. Vores medarbejdere står klar til at rådgive og komme med idéer og sparring til netop jeres behov.

Vi sørger for den lovpligtige mærkning, og at produktmaterialer lever op til gældende krav, så I trygt kan læne jer tilbage og skabe merværdi for netop jeres virksomhed.

Socco A/S tilbyder private label i formatstørrelser, der passer til produktet; alt fra sprayflasker og dunke til spande eller tromler.

Vi udarbejder vores labels i InDesign, Photoshop og Publisher og sender til godkendelse hos jer, før de printes. Vores private label printes på etiketpapir, der er smudsafvisende. Skal produktet stå i fødevareproduktion eller andre steder, hvor fødevaregodkendelse påkræves, bruger vi ligeledes vores fødevaregodkendte etiketpapir, som er smuds- og vandafvisende.

Spørg vores eksperter til råds…

Miljø og sikkerhed er vores varemærke…