Om Socco

Socko Teknik og Occo blev i 2019 lagt sammen til ét selskab Socco A/S. Vi arbejder i dag under flere varemærker Socco A/S, Socko Teknik, Occo, Clever Hygiene System og Clever Bio Clean, men alle under én fælles organisation, vision og værdier. Virksomheden ejes af Kim Olesen og Bo Klæstrup, der tilsammen har mere end 65 års erfaring i branchen.

Socco A/S er specialiseret i import, udvikling og salg af olie, fedt og kemikalier. Virksomheden er kendt for at fungere som kundens problemløser i produktions- og vedligeholdelsesafdelinger i hele Danmark, Grønland og Tyskland.

Vi arbejder med mere end 10.000 standard varenumre inden for spray, olier, fedt, kemikalier og bæredygtige miljøprodukter.

Vi har en stærk force af programmer inden for fødevare- og medicinalindustrien, hvor vi kan tilbyde topkvalitetsprodukter, der er NSF, USDA, H1 og H3 godkendte. Ligeledes er vores leverandører ISO 14001 og ISO 9001 certificeret. Find alle vores certifikater her

I Socco A/S vægter miljø og bæredygtighed højt, og det er vigtigt, at vores leverandører har samme vision om bæredygtighed. Vi har et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere og laboratorier, der hele tiden arbejder på at sikre Dem som kunde de bedste produkter. Vores produktlinjer kommer igennem test og analyser; dermed sikrer vi også en så ensartet produktion som muligt.