firmabilfirmabil

Vores ekspertise, kompetencer og specialisering

Socco A/S leverer topprofessionelle produkter til dig og din virksomhed. Vi arbejder i dag flere firmaer under et fælles tag, som sikre at du som kunde, kun skal gå et sted hen. Vi har en force som leverandør til fødevarebranchen og tilbyder dig branchens bredeste program i fødevaregodkendte produkter. Vi kan tilbyde dig topkvalitetsprodukter, der er NSF, USDA, H1 og 3H godkendte. Vi kan tilbyde dig produkter fra Bel-Ray som er ISO 9001:2015 certificeret. Står du overfor kontrol, står vi altid klar til at hjælpe dig med de nyeste datablade og certifikater

Socco A/S er specialiseret i import, udvikling og salg af olie, fedt, kemikalier, rengøring af højeste standarter og miljøvenlige renseprodukter. Vi ønsker at fungere som jeres problemløser i produktions- og vedligeholdelsesafdelingen.

Vi leverer også alt det du behøver indenfor rengøring, papirvarer, lastbilpleje (vask og klargøring), vaske- og doseringsanlæg samt rensekar med miljørigtige rensevæsker. Vores sortiment er bredt og varelageret er stort, ligesom vores faglige erfaringer og ekspertise.

Vores kunder kommer fra hele landet og alle brancher store som små. Vi vægter alle for samme gode oplevelse uanset størrelse. Vi er din leverandør i hele Norden inkl. Grønland og Færøerne samt Tyskland.

Historie

Socko Teknik blev grundlagt i 1998 af Kim Olesen og var i flere år et enkeltmandsfirma med henblik på at hjælpe kunden med olie, kemi og smøre opgaver. Siden er Socko Teknik blevet større, der er kommet flere medarbejder til og flere kerneprodukter og ydelser lagt til.

I 2019 blev Socko Teknik og Occo som er specialister i rengøring, papir og sæbe, lagt sammen til ét selskab Socco A/S.
I januar 2023, blev det igen tid til at udvide vores kompetencer og ekspertise. Der kom Klartek ApS med som ser specialister i vognmandsbranchen og alt til vedligehold, klargøring og rengøring lastbiler.
I dag går alle 3 firma under et fællesselskab Socco A/S. Vi arbejder i dag under flere varemærker Socko Teknik, Occo, Klartek, Clever Hygiene System og Clever Bio Clean, som er vores egne, derudover arbejder vi i dag med flere store anerkendte brands.

Socco A/S er i dag én fælles organisation, med fælles vision og værdier.
Virksomheden ejes af Kim Olesen, Bo Klæstrup, Rasmus Hansen & Jens K. Jensen.